Matematik

nem mat opgave

17. januar 2021 af annekatrine57 - Niveau: 9. klasse

hey er der nogen der kan hjælpe med 1 og 3


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. januar 2021 af mathon

     \small \begin{array}{llllll} \textbf{1)}\\& \begin{array}{llllll} O=2\cdot\left ( (a-2)+ (a+3)+5 \right ) \end{array} \end{array}


Svar #3
17. januar 2021 af annekatrine57

mange tak for hjælpen, hvad med nr 3?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2021 af mathon

     \small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{3)}\\& \begin{array}{llllll} \textup{areal:}A= (a-2)\cdot 5 +\left ( a+3 \right )\cdot \left ( a-2 \right )=(a-2)\left ( 5+a+3 \right )=(a-2)(a+8)=\\\\ \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \! \! \! \! \! \left ( 8-2 \right )\left ( 8+8 \right )=6\cdot 16=96 \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: nem mat opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.