Dansk

rettelse

18. januar kl. 13:37 af Clarasorensen - Niveau: A-niveau

Er der en der har mulighed for at læse denne tekst igennem og give mig nogle råd. 

"Når man hører taler til hverdagen, F.eks. nytårstaler så er de der altid på håb om at ændre verdenen og gøre det til et bedre sted. Der findes mange emner man kan snakke om, f.eks.  Sult, fattigdommen, krig, global opvarmning og ikke mindst kvindeundertrykkelse. Man kan have forskellige holdninger til hvornår man kan kalde noget for kvindeundertrykkelse, og man kan mene vidt forskellige ting. I Sara Omars nytårstale taler hun om kvindeundertrykkelse i det muslimske samfund, og hvordan man som kvinde kan blive undertrykt. Hun taler også om de basale menneskerettigheder man har som kvinde og barn. Hun håber på at kunne hjælpe mange kvinder som er undertrykte, og for, at få kvinderne som lever i et land som Danmark til at føle sig trygge nok til at søge om hjælp. Sara Omar er en dansk-kurdisk romanforfatter og hun er den første internationalt anderkendte kvindelige romanforfatter fra Kurdistan. Sara Omar flygtede til Danmark i 2001, grundet krig. I 2017 udgav hun romanen ”Dødvaskeren”, som beskriver blandt andet kvindeundertrykkelse, æresdrab og social kontrol."


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar kl. 13:47 af kemc

"Når man hører taler til hverdagen, F.eks. nytårstaler så er de der altid på håb om at ændre verden og gøre det til et bedre sted. Der findes mange emner, man kan snakke om, f.eks. sult, fattigdommen, krig, global opvarmning og ikke mindst kvindeundertrykkelse. Man kan have forskellige holdninger til, hvornår man kan kalde noget for kvindeundertrykkelse, og man kan mene vidt forskellige ting. I Sara Omars nytårstale taler hun om kvindeundertrykkelse i det muslimske samfund, og hvordan man som kvinde kan blive undertrykt. Hun taler også om de basale menneskerettigheder, man har som kvinde og barn. Hun håber på at kunne hjælpe mange kvinder, som er undertrykte, og for at få kvinderne som lever i et land som Danmark til at føle sig trygge nok til at søge om hjælp. Sara Omar er en dansk-kurdisk romanforfatter, og hun er den første internationalt anerkendte kvindelig romanforfatter fra Kurdistan. Sara Omar flygtede til Danmark i 2001 grundet krig. I 2017 udgav hun romanen ”Dødvaskeren”, som beskriver blandt andet kvindeundertrykkelse, æresdrab og social kontrol."

Tjekket for kommafejl 


Svar #2
18. januar kl. 16:58 af Clarasorensen

tusind tak for hjælpen:) 


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. januar kl. 09:16 af Stygotius

"Når man hører taler til hverdagen, (F)f.eks. nytårstaler, (så er de der) har/udtrykker de altid (på) et håb om at ændre verden og gøre (det) den til et bedre sted. Der findes mange emner, man kan snakke om, f.eks. sult, fattigdom(men), krig, global opvarmning og ikke mindst kvindeundertrykkelse. Man kan have forskellige holdninger til, hvornår man kan kalde noget for kvindeundertrykkelse, og man kan mene vidt forskellige ting. I Sara Omars nytårstale taler hun om kvindeundertrykkelse i det muslimske samfund, og hvordan man som kvinde kan blive undertrykt. Hun taler også om de basale (menneske)rettigheder, man har som kvinde og barn. Hun håber på at kunne hjælpe mange kvinder, som er undertrykt(e), og (for) på at få kvinderne som lever i et land som Danmark til at føle sig trygge nok til at søge om hjælp. Sara Omar er en dansk-kurdisk romanforfatter, og hun er den første internationalt anerkendte kvindelige romanforfatter fra Kurdistan. Sara Omar flygtede til Danmark i 2001 grundet krig. I 2017 udgav hun romanen ”Dødvaskeren”, som beskriver blandt andet kvindeundertrykkelse, æresdrab og social kontrol."

Fede typer = fejl


Skriv et svar til: rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.