Matematik

Find linære funktion ud fra bestemte integraler

19. januar 2021 af JakobHN - Niveau: A-niveau

Spørgmålet fortæller

Se vedhæftet billede :D

Vedhæftet fil: 3.D2.14.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2021 af janhaa

\int_0^2(ax+b)dx=10\\ 0,5ax^2+bx|_0^2=10\\ 2a+2b=10

\int_0^4(ax+b)dx=25\\ 0,5ax^2+bx|_0^4=25\\ 8a+4b=25


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2021 af janhaa

a=5/4\\ \\b=15/4


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2021 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll} \textup{solve}\left ( \left\{\begin{array}{lll}\int_{0}^{2}(a\cdot x+b)\,\mathrm{d}x=10\\&,\left \{ a,b \right \}\\ \int_{0}^{4}(a\cdot x+b)\,\mathrm{d}x=25\end{array}\right. \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Find linære funktion ud fra bestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.