Fysik

Temperatur på nichrom

21. januar 2021 af ikjuijhy - Niveau: B-niveau

Jeg har prøvet længe at lave denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2021 af mathon

                      \begin{array}{lllll} T=\frac{R-R_o}{R_o\cdot \alpha}+T_o \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2021 af mathon

                      \begin{array}{lllll} T=\frac{R-R_o}{R_o\cdot \alpha}+T_o \\\\\\ T=\frac{(38.9\;\Omega)-(33.1\;\Omega)}{(33.1\;\Omega)\cdot \left (0.00018\;C^{-1} \right )}+\left ( 20\;C \right ) \end{array}


Svar #3
21. januar 2021 af ikjuijhy

ville det være realistisk hvis jeg fik den til 993C??


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2021 af mathon

Det er meget realistisk.


Svar #5
21. januar 2021 af ikjuijhy

Okay Tusinde tak:)


Skriv et svar til: Temperatur på nichrom

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.