Matematik

differentiering

22. januar 2021 af SandyK - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen

Jeg har brug for hjælp til differetiere f(x)=ln(2x-3) i hånden, altså uden hjælpemidler

Håber i kan hjælpe, og tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2021 af janhaa

f'(x)=\frac{1*2}{2x-3}=\frac{2}{2x-3}


Svar #2
22. januar 2021 af SandyK

#1
kan du hjælpe mig med isolere x i \frac{2}{2x-3}=0,4

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2021 af janhaa

#2
#1
kan du hjælpe mig med isolere x i \frac{2}{2x-3}=0,4

x = 4:

fordi:

2/5 = 0,4


Svar #4
22. januar 2021 af SandyK

kan du vise mig alle mellemregnignerne?

Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.