Matematik

Hvordan kan tangens(v) beskrive sammenhængen mellem den rette linjes hældningsvinkel og dens hældningskoefficient? Tangens er jo ikke = vinkel?

22. januar 2021 af Alrighty - Niveau: B-niveau

Jf. overskriften :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2021 af peter lind

tan(v) = hældningskoefficient og v er hælningsvinkel


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2021 af AMelev

#0

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: Hvordan kan tangens(v) beskrive sammenhængen mellem den rette linjes hældningsvinkel og dens hældningskoefficient? Tangens er jo ikke = vinkel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.