Kemi

Karakter

26. januar 2021 af njrlnvlui - Niveau: 8. klasse

Hej

Vi havde en prøve i kemi, jeg fik 28/30 point/ 2 fejl men hvordan kunne det være jeg fik 10?

Er der nogen som kender karakter fordellingen? Eller måske har en forklaring til det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2021 af mastershifu

Hej, 

i de fleste test er karakterskalaen såden her

94-100 %=12

84-93 %=10

71-83 %=7

57-70 %=4

30-56 %=02

1-29 %=00

0%=-3

du fik 28/30 hvilket i procent er 93,3% så meget tæt på.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. januar 2021 af Quarr

#0

Det er forskelligt fra test til test. Man kan ikke vide det med sikkerhed. Godt gået, alligevel!

- - -

Ja

 


Svar #3
26. januar 2021 af njrlnvlui

#1

Hej, 

i de fleste test er karakterskalaen såden her

94-100 %=12

84-93 %=10

71-83 %=7

57-70 %=4

30-56 %=02

1-29 %=00

0%=-3

du fik 28/30 hvilket i procent er 93,3% så meget tæt på.

#2

#0

Det er forskelligt fra test til test. Man kan ikke vide det med sikkerhed. Godt gået, alligevel!

TUSIND TAK!!


Skriv et svar til: Karakter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.