Matematik

Bestem en parameterfremstilling for linjen og Tegn linjen i et koordinatsystem sammen med den anvendte normalvektor og retningsvektor

28. januar 2021 af STXMATB - Niveau: B-niveau

Jeg sidder virkelig fast med disse spørgsmål, jeg ved ikke hvor jeg skal starte...

Mange tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2021 af mathon

                         \small \begin{array}{llllll} \begin{bmatrix} x\\y \end{bmatrix}=\begin{bmatrix} 0\\\frac{1}{2} \end{bmatrix}+t\cdot \begin{bmatrix} 1\\2 \end{bmatrix}\qquad t\in\mathbb{R} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem en parameterfremstilling for linjen og Tegn linjen i et koordinatsystem sammen med den anvendte normalvektor og retningsvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.