Matematik

Stokastisk variable hjælp

29. januar 2021 af Ladora (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, har denne opgave, men jeg kan ikke rigtig se hvordan jeg kan argumentere for det. Jeg har regnet at  P(X=7) har større sandsynlighed ed P(X=8). 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2021 af janhaa

Bin(n, p)

 \sim\\ N(7, 1.45)

P(X=7)= 0,267

P(X=8) = 0,233


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2021 af janhaa

\mu=7\\ thus:\\ P(X=6)\leq P(X=8)\leq P(X=7)


Skriv et svar til: Stokastisk variable hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.