Fysik

Tryk

31. januar 2021 af august543 - Niveau: B-niveau

Hej:)

Jeg sidder og arbejder med et gammelt eksamensæt. Jeg er dog i tvivl om hvordan jeg skal gribe denne ene opgave an(vedhæftet). Jeg ved at jeg skal bruge formlen for opdrift men jeg har ikke alle værdier.

Tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2021 af mathon

             \small F_{op}=V\cdot \rho \cdot g=\left ( \frac{4\pi}{3} \right )\cdot \left ( 0.03\;m \right )^3\cdot \left ( 1040\;\frac{kg}{m^3} \right )\cdot \left ( 9.82\;\frac{N}{kg} \right )=\;


Svar #2
01. februar 2021 af august543

#1

             \small F_{op}=V\cdot \rho \cdot g=\left ( \frac{4\pi}{3} \right )\cdot \left ( 0.03\;m \right )^3\cdot \left ( 1040\;\frac{kg}{m^3} \right )\cdot \left ( 9.82\;\frac{N}{kg} \right )=\;

hvorfor?


Skriv et svar til: Tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.