Matematik

Grafer

01. februar 2021 af Matfuckdk - Niveau: A-niveau

Har virkelig svært ved denne opgave 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2021 af janhaa

n:

x=1


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. februar 2021 af janhaa

m:

y_m=\frac{5}{3}x+b\\ \\-1=b\\ \\y_m=\frac{5}{3}x-1


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. februar 2021 af janhaa

l:

(0,3) og (4, 0)

r = [4, -3]

l:

[x, y] = [4, -3]t + (0,3)


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. februar 2021 af janhaa

3.

vinkel mellom m og n:

tan(a) = 1/(2/3) = 3/2

a = 56,3o


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. februar 2021 af janhaa

4.

area = 0,5*1,58*0,65 = 0,515


Svar #6
01. februar 2021 af Matfuckdk

#2

m:

y_m=\frac{5}{3}x+b\\ \\-1=b\\ \\y_m=\frac{5}{3}x-1

Tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. februar 2021 af AMelev

#6 Tak for at få serveret resultater i stedet for selv at lave det, så du står i samme situation til eksamen uden at kunne ringe til en ven?
Du har tidligere fået anvisninger til løsning af opgaven: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1996797#1996843.
Hvis du skulle have mere hjælp end det, skulle du fortsætte i den tråd i stedet får at starte en ny.


Skriv et svar til: Grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.