Matematik

skæringspunkter mellem cirkel og ligning

02. februar 2021 af hehehehehelp - Niveau: B-niveau

er der nogle søde mennesker der kan hjælpe mig med matematik opgaven der er vedhæftet?

tusind tak på forehånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2021 af janhaa

circle ?


Svar #2
02. februar 2021 af hehehehehelp

her er hele opgaven


Svar #3
02. februar 2021 af hehehehehelp

#1

circle ?

ja


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2021 af janhaa

a)

(x-1)^2+(y+1)^2=5^2


Svar #5
02. februar 2021 af hehehehehelp

#4

a)

(x-1)^2+(y+1)^2=5^2

!!! tak men kan ikke finde ud af b


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. februar 2021 af janhaa

b)

l : x = 7y - 17

intersection cirlce and line:

(7y-18)^2+(y-1)^2 = 25

https://www.wolframalpha.com/input/?i=%287y-18%29%5E2%2B%28y-1%29%5E2%3D25


Svar #7
02. februar 2021 af hehehehehelp

#6

b)

l : x = 7y - 17

intersection cirlce and line:

(7y-18)^2+(y-1)^2 = 25

https://www.wolframalpha.com/input/?i=%287y-18%29%5E2%2B%28y-1%29%5E2%3D25

tusind tak:)


Svar #8
02. februar 2021 af hehehehehelp

#6

b)

l : x = 7y - 17

intersection cirlce and line:

(7y-18)^2+(y-1)^2 = 25

https://www.wolframalpha.com/input/?i=%287y-18%29%5E2%2B%28y-1%29%5E2%3D25

men hvordan gør man step by step?:)


Skriv et svar til: skæringspunkter mellem cirkel og ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.