Fysik

Fysik tjek | Massetallet for et helt bestemt atom er = antallet af

04. februar 2021 af BentCool - Niveau: 9. klasse

Massetallet for et helt bestemt atom er = antallet af
1) protoner og elektroner
2) protoner og neutroner
3) neutroner og elektroner

HJÆLP!


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2021 af janhaa

2) protoner og neutroner


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. februar 2021 af Januar2021 (Slettet)

Nr 2 , protoner og neutroner


Svar #3
04. februar 2021 af BentCool

Tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2021 af ringstedLC

Et proton og en neutron har næsten den samme masse. Elektronens masse er forsvindende lille i forhold til protonets/neutronens, så massetallet er svar 2).


Skriv et svar til: Fysik tjek | Massetallet for et helt bestemt atom er = antallet af

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.