Kemi

Stofmængdekoncentration

06. februar 2021 af Annkhm - Niveau: C-niveau

Hej 

Er der en, at der kan forklare mig hvordan jeg når frem til en besvarelse på dette ?

Opgave er vedhæftet.

Vedhæftet fil: Dok3.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2021 af janhaa

M = m/n


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. februar 2021 af janhaa

m = M*n = 192,4*3,4 g = 654,2 g


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. februar 2021 af janhaa

2.

3,4 mol


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. februar 2021 af janhaa

2.

[MgSO4] = n/V = 3,4 / 0,7 M = 4,86 M


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. februar 2021 af janhaa

3.

[MgSO4] = n/V = 3,4/2,1 M =1,62 M


Svar #6
06. februar 2021 af Annkhm

Mange Mange tak! 

Kan du måske hjælpe mig med hvordan jeg udregner dette skema..

Vedhæftet

Vedhæftet fil:Dok3.docx

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. februar 2021 af janhaa

Na2SO4: 0.11 M, 0.22 M , 0.11M

Al2(SO4)3: 0.02 M, 0.04 M , 0.06 M

CaCl2: 0.08 M, 0.08 M, 1.6M


Skriv et svar til: Stofmængdekoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.