Matematik

Integralrening og arealer

07. februar 2021 af superhesten - Niveau: A-niveau

Hey 

Jeg har opgave B som jeg har prøvet at løse i 2 timer nu, kan simpelthen ikke komme nogle vegne. Nogen der kan hjælpe. Har løst A


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2021 af StoreNord

Kan du ikke integrere f(x)?


Svar #2
07. februar 2021 af superhesten

altså det giver mig vel bare F(x)=1/3k^3+1/3x^3 + c som ikke er til stor hjælp?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2021 af ringstedLC

#2: Nej. Brug at:

\begin{align*} \int_{0}^{k}\!f(x)\,\mathrm{d}x &= \tfrac{2}{3}\cdot A_{OPQR} \\ &= \tfrac{2}{3}\cdot k\cdot f(0) \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2021 af AMelev

#2 ad #3
Øvre grænse for integralet til bestemmelse af arealet af M er 1.koordinaten til skæringspunktet P, som du bestemte i a).


Skriv et svar til: Integralrening og arealer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.