Matematik

Hastighedsvektor

08. februar 2021 af Matfuckdk - Niveau: A-niveau

Hjælp med opgave 2,3,4 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2021 af peter lind

1, Findr'A(t) og r'B(t)

2) Løs ligningerne rA(t) = 0 og rB(t) =0 

3) Brug formlen for lægden af en vektor

3,) differentier hvadratet på resultatet af 3 og  sæt det = 0


Svar #3
08. februar 2021 af Matfuckdk

#2

1, Findr'A(t) og r'B(t)

2) Løs ligningerne rA(t) = 0 og rB(t) =0 

3) Brug formlen for lægden af en vektor

3,) differentier hvadratet på resultatet af 3 og  sæt det = 0

Sådan her ?


Svar #4
08. februar 2021 af Matfuckdk

..

Vedhæftet fil:sådan.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. februar 2021 af peter lind

nej du skal differentiere funktionen. For x koordinaten bliver det (30t-180)' = 30


Svar #6
08. februar 2021 af Matfuckdk

#5

nej du skal differentiere funktionen. For x koordinaten bliver det (30t-180)' = 30

Forstår lidt 


Skriv et svar til: Hastighedsvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.