Matematik

Hvilke to formler skal jeg bruge?

10. februar 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvilke formler skal jeg bruge til de to opgaver?

Vedhæftet fil: 30.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2021 af StoreNord

a)
Toppunktsformelen
b)
Geogebra


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2021 af mathon

               f(x)=x^2-4x-5=(x-2)^2+(-9)=(x+1)(x-5)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2021 af mathon

               \textup{Symmetri:}\; \; \; f(x-2)=f(2-x)


Skriv et svar til: Hvilke to formler skal jeg bruge?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.