Matematik

Løs ligning

16. februar 2021 af VietCoungVu - Niveau: A-niveau

Hej jeg har svært ved at løse ligning,

hvis du har f(x+1)3 og f(x-4)=9

Og du har funktionen -x+2 

svaret skal give 2 og -4 

Er der en sød sjæl som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2021 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll} f(x)=-x+2\\\\\\ \begin{array}{lll} f(x+1)=3\\&\textup{har ingen l\o sning} \\f(x-4)=9 \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.