Matematik

Bestem de værdier af t?

24. februar 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. 

Jeg har det svært ved at løse denne opgave, hvordan løser jeg den, og hvilken formel bruges der?

Jeg skal bruge et CAS program til opgaven.

Vedhæftet fil: 1.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2021 af AMelev

                   
Hvilket CAS-værktøj bruger du?
\vec a \perp \vec b \Leftrightarrow \vec a \cdot \vec b =0
Du skal altså beregne \vec a \cdot \vec b og løse ligningen \vec a \cdot \vec b =0 mht. t.


Svar #2
24. februar 2021 af ENERQIA (Slettet)

#1

                   
Hvilket CAS-værktøj bruger du?
\vec a \perp \vec b \Leftrightarrow \vec a \cdot \vec b =0
Du skal altså beregne \vec a \cdot \vec b og løse ligningen \vec a \cdot \vec b =0 mht. t.

maple


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2021 af mathon

                          \small \begin{array}{llllll} \textup{solve}\left ( \textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} t+4\\1 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} t\\-5 \end{bmatrix} \right ) =0,t\right ) \end{array}


Skriv et svar til: Bestem de værdier af t?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.