Matematik

Bestem f(1) ud fra funktion f(x)=(x+2)·e^(-1)

04. marts 2021 af pernille369 - Niveau: A-niveau

Hejsa, jeg har denne opgave i et opgavesæt i matematik. Kan nogle hjælpe?

Mange tak på forhånd

En funktion er givet   f(x)=(x+2)·e^(-1) 

Bestem f(1)


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2021 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll} f(1)=\left ( 1+2 \right )\cdot e^{-1}=1.10364 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2021 af janhaa

f(1) = 3/e


Skriv et svar til: Bestem f(1) ud fra funktion f(x)=(x+2)·e^(-1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.