Matematik

Er dette rigtigt? Isoler W T = (W + d)/3

05. marts 2021 af mariejensen0 - Niveau: C-niveau

solér W i ligningen

T = (W + d)/3

3*T = W + d

-W + 3*T = d

W = 3*T - d

W = 3*T - d, T∈\mathbb{R}, d∈\mathbb{R}

Og hvad betyder ∈\mathbb{R}?

Og hvordan gør jeg dette "bestem værdien af d når W = 3 og T = - 2?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2021 af MandenMedMangeHatte

Det betyder "tilhører mængden af reelle tal".


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. marts 2021 af OliverHviid

Til dit sidste spørgsmål så betyder det at du skal indsætte 3 på Ws plads og -2 på Ts plads og så finde ds værdi ved at isolere d.


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. marts 2021 af Eksperimentalfysikeren

Udregningen er korrekt.


Skriv et svar til: Er dette rigtigt? Isoler W T = (W + d)/3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.