Matematik

Arealet

06. marts 2021 af lukaa - Niveau: B-niveau

Nogen der akut, vil hjælpe mig???

a) Gør rede for, at arealet af glaspladen er ....

På forhånd tusinde tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2021 af mathon

         \small \begin{array}{lllll} \textup{areal:}\\&&A_{\textup{glasplade}}=A_{\textup{kvadrat}}+\frac{3}{4}\cdot A_{\textup{cirkel}} \end{array}


Svar #2
06. marts 2021 af lukaa

#1

         \small \begin{array}{lllll} \textup{areal:}\\&&A_{\textup{glasplade}}=A_{\textup{kvadrat}}+\frac{3}{4}\cdot A_{\textup{cirkel}} \end{array}

Tak! Vil du forklare hvorfor der skal stå 3/4?


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. marts kl. 21:15 af Monica1321

Du skal gange med 3/4 da vi kun har 3/4 af cirklen(1/4 er jo gået til firkanten)

Håber det giver mening:)


Skriv et svar til: Arealet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.