Matematik

Hjælp med min opgave!!!!

07. marts 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg mangler kun at lave opgave C, men jeg oplever nogle problemer.

Hvorfor kommer der ikke et svar når jeg solver? 

Hvordan kan jeg sætte et interval på min funktion?

Vedhæftet fil: afl.png

Svar #1
07. marts 2021 af ENERQIA (Slettet)

Forstår ikke helt hvordan man gør det. Pls hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2021 af MandenMedMangeHatte

a) 

f(x) := 160/(1+799*exp(-2.59*x)) | 0 <= x <= 20

Plot så f(x) i et grafvindue.

b)

fm(x) := df(x)/dx

fm(2) = ... giv en fortolkning af dette tal.

c)

solve(fm(x) = 0,x)

Mængden af grønne leguaner når der er størst væksthastighed er...


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2021 af AMelev

#0 Undlad at oprette flere tråde med samme opgave/spørgsmål.

Googlesøgning gav dette:
"Når du skal skrive den naturlige logaritmes grundtal, så må du ikke blot bruge e fra tastaturet. I stedet skal du hente e i Common Symbols paletten."
Jeg gætter på, at du også kunne bruge exp(...) i stedet for e....
 

Begrænsning af definitionsmængde på graf:
plot(f(x),0..20)


Skriv et svar til: Hjælp med min opgave!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.