Kemi

hastighedskonstant hjælp

10. marts 2021 af Line19010 - Niveau: Universitet/Videregående

se vedhæftet fil 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2021 af mathon

                   \small \begin{array}{llllll} \textbf{2)}\\&& v_0=k\cdot \left [SO_2Cl_2 \right ]_0\\\\&& 0.0045\;Ms^{-1}=k\cdot \left ( 0.10\;M \right )\\\\&& k=\frac{0.0045\;Ms^{-1}} {0.10\;M}=0.045\;s^{-1}\\\\\\ \textbf{3)}\\&& T_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln(2)}{k}\\\\&& T_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln(2)}{0.045\;s^{-1}}=15.4\;s \end{array}


Skriv et svar til: hastighedskonstant hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.