Matematik
Ligning
11. marts 2021 af
marta05
-
Niveau: 9. klasse
Ligning
Kan i godt hjælper til mig kan løs det opgave
(X+1) (x+3)=x2+11
3x2+x+4=3x2+10-2xx=
-6(x-3)+4x=3(x-4)x=
4(3-x)+8= -2(2-x)x=
7+(4+x)=3-(2x-14)x=
(4x+4)-(3x-1)=4x+(5x-3)x=
(4x+6)-(2x+6)=6x-8x=
Hvis kan løs dem jeg er meget glad tak.
Kan i godt hjælper til mig kan løs det opgave
(X+1) (x+3)=x2+11
3x2+x+4=3x2+10-2xx=
-6(x-3)+4x=3(x-4)x=
4(3-x)+8= -2(2-x)x=
7+(4+x)=3-(2x-14)x=
(4x+4)-(3x-1)=4x+(5x-3)x=
(4x+6)-(2x+6)=6x-8x=
Hvis kan løs dem jeg er meget glad tak.
Svar #1
11. marts 2021 af Quarr
Brug: webmatematik.dk
Der er blandt andet fremgangsmetoderne der til at løse ligningerne.
- - -
Ja
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
