Matematik

Hjælp til lineær regression og residualplot

13. marts 2021 af cami777 - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg er virkelig blevet i tvivl om jeg laver opgave 8 rigtig. Jeg har vedhæftet opgaven  

Opgave a har jeg styr på

Opgave b er jeg i tvivl om jeg har lavet rigtig

Opgave c forstår jeg ikke, jeg har tegnet mit residualplot hvis altså jeg har gjort det rigtig 

Er der nogle der har lyst til at hjælpe

Vedhæftet fil: opgave 8.png

Svar #1
13. marts 2021 af cami777

Her er det jeg har tegnet i opgave b

Vedhæftet fil:opgave 8 b.png

Svar #2
13. marts 2021 af cami777

Her er mit residualplot til opgave c

Vedhæftet fil:opgave 8 c.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2021 af ringstedLC

b)

\begin{align*} f(x)=y &= ax+b \\ &= 19.14x+1.57 \end{align*}

hvor a er mm/time og b er startværdien.

c) Det ser meget rigtigt ud. I Res.-plottet er grafen "lagt ned" på den vandrette akse og så er der skaleret, så afvigelserne fra modellen ses tydeligere.


Svar #4
13. marts 2021 af cami777

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hjælp til lineær regression og residualplot

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.