Fysik

Lydens hasrighed

20. marts 2021 af Adam150 - Niveau: C-niveau

Hej.

Nogen der kan hjælpe med denne opgave? 

Resultatet til a er 633m og b er 0,027s = 27ms, men hvordan kommer man frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2021 af jgjhjf

skal isolere i formlen

Vedhæftet fil:Billede2.png

Svar #2
20. marts 2021 af Adam150

Tak for hjælpen:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2021 af ringstedLC

a)

\begin{align*} v=\frac{s}{t}\Rightarrow s &= v \cdot t \\ \text{Dybde}=\frac{s}{2} &= \frac{v \cdot t}{2} \\ &= \frac{1490 \cdot 0.85}{2}\;\left(\frac{m\cdot s}{s}=m \right )=633\,\text{m} \end{align}

b)

\begin{align*} v=\frac{s}{t}\Rightarrow t &= \frac{s}{v} \\ \text{Forsinkelse} &= \frac{2\cdot\text{Dybde}}{v} \\ &= \frac{2\cdot 20}{1490}\;\left(\frac{m}{\frac{m}{s}}=s \right ) =0.027\,\text{s} =27\,\text{ms}\end{align}


Svar #5
20. marts 2021 af Adam150

Tak for hjælpen:)

Skriv et svar til: Lydens hasrighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.