Matematik

Ligninger

02. april 2021 af MAYA15 - Niveau: C-niveau

Hej.
Er der nogle, som ved hvordan man løser denne ligning?

3⋅x^2  = x^3

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2021 af mathon

                   \small \begin{array}{llll} && 3x^2=x^3\\\\&& x^3-3x^2=x^2\cdot \left ( x-3 \right )=0\quad \textup{brug nul-reglen}\textup{ ...} \end{array}


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.