Matematik

Andengradspolynomium - beregning af koefficienten b.

05. april 2021 af Fred720k - Niveau: B-niveau

Jeg har denne matematik opgave som jeg ikke forstår. Er der nogen som vil være venlig og hjælpe mig med at forstå og løse den?

Vedhæftet fil: wasd mat.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. april 2021 af janhaa

f(0) = c = 9/2=4,5

f(3) = 9a + 3b + c = 0

9a + 3b + 4,5 = 0

f ' (3) = 6a + b = 0

9a + 3b = -4,5

a = 0,5 og b = -3 og c = 4,5


Svar #2
05. april 2021 af Fred720k

#1

f(0) = c = 9/2=4,5

f(3) = 9a + 3b + c = 0

9a + 3b + 4,5 = 0

f ' (3) = 6a + b = 0

9a + 3b = -4,5

a = 0,5 og b = -3 og c = 4,5

Mange tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Andengradspolynomium - beregning af koefficienten b.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.