Matematik

en normalfordelt stokastisk variabel x er givet ved x n(3 2)

08. april 2021 af matAerdumt - Niveau: A-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp... her er min opgave inde på vedhæftede filer, håber nogen vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2021 af janhaa

b)

N(3, 2)

P(0,5 \leq X \leq 4)=G(\frac{4-3}{2})-G(\frac{0,5-3}{2})=G(0,5)-G(-0,125)=0,242


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2021 af janhaa

c)

N(3, 2) dvs Normalfordelingen

P(X\leq k )=0,6\\ \\ G(\frac{k-3}{2})=0,6\\ \\ \frac{k-3}{2}=0,255\\ \\k=3,51


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2021 af AMelev

#0 Se din formelsamling side 43 (264) - (266) og side 44 (267) - (269).
Alternativt kan du benytte dit CAS-værktøj - hvilket bruger du?


Skriv et svar til: en normalfordelt stokastisk variabel x er givet ved x n(3 2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.