Kemi

Fortynding

09. april 2021 af superrhey - Niveau: B-niveau

Se vedhæftede skærmbillede

Det giver ikke mening det her. 

Er min cfør ikk 100 ppm eller hva?

Synes ikke det giver mening at resultatet er 1 ml


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2021 af janhaa

#0

Se vedhæftede skærmbillede

Det giver ikke mening det her. 

Er min cfør ikk 100 ppm eller hva?

Synes ikke det giver mening at resultatet er 1 ml

korrekt


Svar #2
09. april 2021 af superrhey

Jamen hvis min cfør er 100 ppm, er min vfør vel 1 liter? 

Og det er jo vfør jeg skal udregne.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2021 af mathon

Nej
        Der bedes udtrykkeligt, om hvilket volumen der skal udtages af 1 L stamopløsning.

Du har misforstået din opstilling med \small V_{\textup{f\o r}}\textup{ og }V_{\textup{efter}}

      


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}\\& \textup{molligning:}\\&& V_{\textup{stam}}\cdot\left ( \frac{100\;p}{10^6\;p} \right )=(100\;mL)\cdot \left(\frac{1\;p}{10^6\;p}\right)\\\\&& V_{\textup{stam}}=\left ( 100\;mL \right )\cdot \frac{1\;p\cdot 10^6\;p}{10^6\;p\cdot 100\;p}=\left ( 100\;mL \right )\cdot \frac{1}{100}=1\;mL \end{array}


Skriv et svar til: Fortynding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.