Matematik

Bestem f(x) og løs ligning

11. april 2021 af ChristofferJen - Niveau: B-niveau

Jeg har det svært ved opgaven. Jeg skal løse den på papir, hvordan gør jeg?

Vedhæftet fil: opg 9.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2021 af janhaa

a)

f ' = x^2-2x-3

b)

f ' = 0

x=-1, x=3


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2021 af janhaa

b)

(x + 1)*(x -3) = f ' (x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2021 af ringstedLC

a) Du har altid din FS med standardfunktiners afledede.

b) og løsningsformlen for en 2. grads ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. april 2021 af mathon

monotoniforhold:

          fortegnsvariation
          for \small f{\, }'(x)\textup{:}                     +         0         -         0        +
          \small x\textup{-variation:}           _________-1 _________3_________
          monotoni
          for \small f(x)\textup{:}                voksende     aftagende      voksende


Skriv et svar til: Bestem f(x) og løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.