Matematik

Argumenter for at f er voksende

20. april 2021 af HELPPPP123 - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne opgave

Vedhæftet fil: 1234556.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
20. april 2021 af HELPPPP123

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2021 af mathon

               \small \begin{array}{llllll}&& f{\, }'(x)=7-\sin(x)>0 \end{array}


Svar #4
22. april 2021 af HELPPPP123

Så når jeg har differentieret funktionen f, så for at den er voksende skal den være større end 0, men hvordan vurderer jeg det


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2021 af mathon

 -1 ≤ sin(x) ≤ 1
hvorfor
                  \small \small \begin{array}{llllll}&& 6\leq f{\, }'(x)\leq 8 \end{array}
               


Svar #6
22. april 2021 af HELPPPP123

Jeg forstår ikke helt hvad du mener, kan du uddybe

Skriv et svar til: Argumenter for at f er voksende

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.