Matematik

Opgave 4 - Skihop og længdepoint

21. april 2021 af Audioholic - Niveau: B-niveau

Hejsa

a) Jeg har indsat 100 i forskriften og udregnet til 78 

b) Men, jeg ved ikke hvordan, jeg skal udregne b) Er det én, der kan hjælpe?

Opgaven er vedhæftet

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Opgave 4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2021 af mathon

                   \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\& \textup{Andreas:}\\&& y=1.8\cdot \left ( x-90 \right )+60=1.8x-102\\\\& \textup{Thomas:} \\&& y=1.8\cdot \left ( \left (x+10 \right )-90 \right )+60=1.8x-84\\\\& \textup{Flere point}\\& \textup{til Thomas:}\\&& 1.8x-84-\left ( 1.8x-102 \right )=18 \end{array}


Svar #3
21. april 2021 af Audioholic

Så det vil sige, at Thomas får 18 flere længdepoint end Andreas?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2021 af StoreNord

Ja, der jo 10 mere inde i parentesen. Og de 10 blir ganget med 1.8


Skriv et svar til: Opgave 4 - Skihop og længdepoint

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.