Fysik

Sammenhæng mellem Fotonenergi og bølgelængde

27. april 2021 af HELPPPP123 - Niveau: B-niveau

Gør rede for sammenhængen mellem fotonenergi og bølgelængde vha. formler og forklar, hvordan fotonenergien hænger sammen med energiniveaudiagrammet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2021 af mathon

                       \begin{array}{llllll}&& E_{\textup{foton}}\cdot \lambda=1239.84\;eV\cdot nm \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2021 af janhaa

E=hf\\ c=\lambda f


Svar #3
28. april 2021 af HELPPPP123

forklar, hvordan fotonenergien hænger sammen med energiniveaudiagrammet. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2021 af mathon

              E_{\textup{foton}}=E_m-E_n\quad m>n\quad m,n\in\mathbb{N}


Skriv et svar til: Sammenhæng mellem Fotonenergi og bølgelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.