Matematik

Ligningen med forklaring

05. maj 2021 af Nbl2410 - Niveau: A-niveau

Søger forklaring til løsning af denne ligning


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2021 af ringstedLC

Læs og forstå konsekvensen af nulreglen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2021 af AMelev

2. ln(x2) = 0 ⇔ x2 = e0 =1 
3. ex = 1 ∨ x2 = 1 ⇔ x = 0 ∨ x = ±1, men da x ≠ 0, er løsningsmængden L = {-1,1}


Svar #3
05. maj 2021 af Nbl2410

Er dette på nogen måde rigtig? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2021 af AMelev

Helt rigtigt - bortset fra en lille sproglig fejl i 1.: ... en af faktorerne ...


Skriv et svar til: Ligningen med forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.