Fysik

Hjælp til fysik B niveau

06. maj 2021 af Markus2300 - Niveau: B-niveau

Hej alle, er der nogen der ved hvordan man løser denne opgave?


Svar #1
06. maj 2021 af Markus2300

Ved godt hvordan man løser a.) med formlen for Epot = m*g*h 

Men ved ikke hvordan man løser b.)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det lidt nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. maj 2021 af PeterValberg

Udnyt at Ekin = Epot (energibevarelse)

\tfrac12\cdot m\cdot v^2=m\cdot g\cdot h

v=\sqrt{2\cdot g\cdot h}

skulle jeg mene

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
06. maj 2021 af Markus2300

Okay tak skal du have :-)


Skriv et svar til: Hjælp til fysik B niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.