Fysik

Hjælp til fysik B niveau

06. maj 2021 af Markus2300 - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen. Er der nogle der ved hvordan man regner denne her opgave ud? Jeg kender godt formlen for varmefylde, altså E =m*c*deltaT 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. maj 2021 af mathon

                             \small \begin{array}{lllll}&& m\cdot c\cdot \Delta T=E\cdot t\\\\&& m=\frac{E\cdot t}{ c\cdot \Delta T}\\\\&& m=\frac{\left ( 1.500\;\frac{kJ}{s} \right )\cdot \left ( 112\;s \right )}{ \left ( 4.186\;\frac{kJ}{kg\cdot K}\frac{}{} \right )\cdot\left ( 40\;K \right )} \end{array}


Svar #3
06. maj 2021 af Markus2300

Mange tak skal du have :) 


Skriv et svar til: Hjælp til fysik B niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.