Matematik

Funktioner og ligninger...HJÆLP

10. maj 2021 af xx2020 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har brug for hjælp med nedestående opgave 

Tusind tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2021 af mathon

                


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. maj 2021 af mathon

                       \small \begin{array}{llllll}&& g(f(x))=&\sqrt{x^2-4x+4 }+1=1\\\\&& g(f(x))=&\sqrt{(x-2)^2 }+1=1\\\\&&& x=2 \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner og ligninger...HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.