Fysik

Hjælp til fotonstråling, sidder med en opgave og er helt lost.

14. maj 2021 af Duksedreng - Niveau: C-niveau

er i gang med noget ekstra fysisk, men er blevet helt lost under atomstråling og fotoner, håber i kan hjælpe. billed af opgave vedhæftet


Svar #1
14. maj 2021 af Duksedreng


Svar #2
14. maj 2021 af Duksedreng

her

Vedhæftet fil:Screenshot_70.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2021 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. maj 2021 af peter lind

a) lyshastigheden c

b) h*f = c hvor c er Plancks konstant

c) f*λ = c

d) se i din bog eller internettet hvilken bølgelængder der er synlige


Brugbart svar (1)

Svar #5
14. maj 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{c.}\\& \lambda =\frac{1239.84\;eV\cdot nm}{4.5\;eV} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. maj 2021 af mathon

b) E = h*f  hvor h er Plancks konstant


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. maj 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b.}\\& f =\frac{E}{h}=\frac{4.5\;eV}{4.13567\;eV\cdot s} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. maj 2021 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b.}\\& \textup{korrektion:}\\&& f =\frac{E}{h}=\frac{4.5\;eV}{4.13567\cdot 10^{-15}\;eV\cdot s} \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til fotonstråling, sidder med en opgave og er helt lost.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.