Fysik

Fysik isterning opgave

17. maj 2021 af acezed12 - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til at beregne massen af en isterning hvis den har målende som er 3X2X1,5 CM

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. maj 2021 af PeterValberg

Beregn isterningens volume og gang med massefylden for is

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
17. maj 2021 af acezed12

okay mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. maj 2021 af mathon

                \begin{array}{lllll} m_{isterning}=V\cdot \varrho =\left ( 3\;cm \right )\cdot \left (2 cm \right )\cdot \left ( 1.5\;cm \right )\cdot \left ( 0.91\;\frac{g}{cm^3} \right )=8.19\;g \end{array}


Svar #4
17. maj 2021 af acezed12

tak skal du have, fik også beregnet det ud til at være cirka 8,2 gram


Skriv et svar til: Fysik isterning opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.