Matematik

Givet funktion g(x), hvor a er en konstant, er det givet, at g(x) har minimum i x=2 bestem a

19. juni 2021 af 1234vedikke - Niveau: B-niveau

Jeg kan simpelthen ikke finde ud af denne opgave. Kan I starte ud med at give et hint i stedet for at skrive en løsning, for jeg ved ikke helt, hvor jeg skal starte, men hvis jeg stadig ikke kan finde ud af det spørger jeg om hjælp igen - tak på forhånd! Opgaven er vedhæftet...


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. juni 2021 af jl9

Jeg ville bestemme g'(x) og løse g'(x)=0. Den må give 2 løsninger, hvor den ene må være 2 ved en bestemt værdi af a


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. juni 2021 af Soeffi

#0. Indsætter billede...


Svar #3
19. juni 2021 af 1234vedikke

#1 Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Givet funktion g(x), hvor a er en konstant, er det givet, at g(x) har minimum i x=2 bestem a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.