Matematik

Omskrivning

28. juni 2021 af Quarr - Niveau: 9. klasse

Hvordan vil dette kunne omskrives så det kommer til at være lig 1: 

n^{2}-(n+1)\cdot (n-1)

?? 

Tak!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. juni 2021 af mathon

                        \begin{array}{lllllll}&& n^2-(n^2-1^2)=n^2-n^2+1=1 \end{array}


Svar #2
28. juni 2021 af Quarr

#1

                        \begin{array}{lllllll}&& n^2-(n^2-1^2)=n^2-n^2+1=1 \end{array}

Mange tak, Mathon. Hvilke regler bruger du til at komme frem til =1 ? :)

- - -

Ja

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. juni 2021 af mathon

                        \begin{array}{lllllll}\textbf{jvnf.:}\\&&(a+b)\cdot (a-b)=a^2-b^2 \end{array}


Svar #4
28. juni 2021 af Quarr

#3

                        \begin{array}{lllllll}\textbf{jvnf.:}\\&&(a+b)\cdot (a-b)=a^2-b^2 \end{array}

Mange tak, nu forstår jeg det bedre! Hav en god dag!

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.