Matematik

beregning, at turen til mellemstationen udgør af hele turen med svævebanen.

24. august 2021 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 7. klasse

beregning turen til mellemstationen udgør af hele turen med svævebanen.


Brugbart svar (9)

Svar #1
24. august 2021 af SuneChr


Hypotenusen er jo givet, og de 830 m udgør en tredjedel af hele hypotenusens længde.
 


Brugbart svar (5)

Svar #2
10. november 2021 af Raged

wqdqwdq


Brugbart svar (10)

Svar #3
08. december 2021 af ardaturan33

10


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. april 2022 af Mani0102

24,9 m


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2024 af Sillekllkl

24,9 m


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. september 2024 af ringstedLC

2.1

\begin{align*} \frac{1}{3}\cdot \frac{1130}{\sin(27^\circ)}\approx 830 \end{}


Skriv et svar til: beregning, at turen til mellemstationen udgør af hele turen med svævebanen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.