Matematik

Mærkeligt formuleret opgave med multiple choice, hjælp!!

30. august 2021 af Ceciliaharbrugforhjælp - Niveau: A-niveau

Hvad er svaret og hvordan kommer man frem til dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2021 af SuneChr

Betragt  -\frac{2}{t^{3}}  som en tredje funktion g (t)
Benyt nu, at    h (t) = g (t)·f (t)  og benyt differentiationsreglen for produkt af funktioner
og indsæt værdierne for f (1) og f '(1) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2021 af StoreNord

#0
hvad får du brøken til?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2021 af oppenede

Du har
   h(t) = -2·t-3·f(t)
som du først skal differentiere med produktreglen:
   h(t) = g(t)·f(t)                 , lad g(t) = -2·t-3
   h'(t) = g'(t)f(t) + g(t)f '(t)
   h'(1) = g'(1)f(1) + g(1)f '(1)    , lad t = 1


Skriv et svar til: Mærkeligt formuleret opgave med multiple choice, hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.