Matematik

Mærkeligt formuleret opgave med multiple choice, hjælp!!

30. august 2021 af Ceciliaharbrugforhjælp - Niveau: A-niveau

Vær sød at komme med både SVAR og UDREGNING, da jeg er usikker på hvordan disse skal gøres. Mange tusinde tak. :)


Svar #1
30. august 2021 af Ceciliaharbrugforhjælp

Her er et billede af opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2021 af SuneChr

Du fik svar på en lignende opgave. Hvad forstod du ikke dér?


Svar #3
30. august 2021 af Ceciliaharbrugforhjælp

Jeg fik ikke et uddybet svar på at løse brøken. Jeg prøvede, men fik forkert svar.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2021 af Soeffi

#0.

Du har at:

h'(t)=-(t f'(t)+f(t))

Det giver:

h'(2)=-(2 f'(2)+f(2))=-(2\cdot 3+3)=-9


Skriv et svar til: Mærkeligt formuleret opgave med multiple choice, hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.