Matematik

Differentiabel funktion

08. september 2021 af JulieDamsoe - Niveau: B-niveau

Hejsa håber der er nogen som kan hjælpe med denne opgave. Den er udenhjælpemidler

Om en differentiabel funktion gælder der, at 

f(-3) = -2        f(1) = 3        f(4) = 1

Desuden gælder der, at nulpunkterne og fortegn f'(x) er som angivet på følgende figur (se bilag)

1. Skitsér grafen for f (der findes uendelige mange muligheder, men skitsér blot en)

2. Angiv monotoniforhold og lokale ekstrema


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2021 af mathon

1)  Afmærk fikspunkterne    (-3,-2)    (1,3)    (4,1)

.
2)  Brug monotonien fra:
.
fortegnsvariation
for \small f{\, }'(x)\textup{:}                        -           0          +          0           -
x-variation:         ___________-3___________1___________
ekstrema:                             lok min           lok max
monotoni
for \small f(x)\textup{:}              aftagende            voksende          aftagende


Skriv et svar til: Differentiabel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.