Matematik

Differentialregning

24. september 2021 af mrsf2d - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har brug for hjælp med følgende opgave som er vedhæftet. 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2021 af janhaa

f ' = 2x-4=\frac{x^2-4x+4}{x-1,25}\\ \\ x \approx 0,5

'''''''''''''''''''''''

y_t=-3x+3,75

der;

h=3,75\\ \\ og \\g=1,25\\ \\A=0,5gh=2,34


Svar #2
24. september 2021 af mrsf2d

Kan forklare med nøjagtige detaljer og mellemregninger hvad du gør for at finde frem til løsningen?

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2021 af janhaa

#2 Kan forklare med nøjagtige detaljer og mellemregninger hvad du gør for at finde frem til løsningen?

nope...that's your job


Svar #4
24. september 2021 af mrsf2d

D

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2021 af janhaa

tangenten skærer grafen i A = (1.25, 0) er vel ikke correct...

tangenten skærer grafen i (x, f(x))

og tangenten skærer x-aksa i (1.25, 0)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.