Matematik

Hvad er funktionen?

24. september 2021 af rycdi - Niveau: B-niveau

Hej hvordan bestemmer jeg funktionen for den her graf?

Vedhæftet fil: Screenshot_4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2021 af Anders521

#0 Forslag: polynomiumsregression. Du kan bruge punkterne (0,2), (1,2), (2,0) og (3,2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2021 af mathon

                 \begin{array}{lllll} y=ax^3+bx^2+cx+d\\\\ \textup{solve}\left \{ \begin{array}{lllll} 2=a\cdot 0^3+b\cdot 0^2+c\cdot 0+d\\ 2=a\cdot 1^3+b\cdot 1^2+c\cdot 1+d & ,\left \{ a,b,c,d \right \}\\ 0=a\cdot 2^3+b\cdot 2^2+c\cdot 2+d \\ 2=a\cdot 3^3+b\cdot 3^2+c\cdot 3+d \end{array} \right. \end{array}


Svar #4
24. september 2021 af rycdi

Mange tak, jeg prøver at forstå det 


Skriv et svar til: Hvad er funktionen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.