Matematik

Forklaring af undersøgelse

07. oktober 2021 af Matematikpigen3 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej SP

Jeg skal forklare på baggrund af en undersøgelse om at hvorfor formelen er korrekt: h= AC * BC/ AB

Og ville bare sprøge om nogen kan hjælpe med at forklare formelen. 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2021 af Anders521

#0 Står linje h vinkelret på siden AB?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2021 af ringstedLC

\begin{align*} T_{ABC} &= \tfrac{1}{2}\cdot h\cdot g\;,\;g\;\textup{er den grundlinje hvorp\aa \;\textit{h}'s fodpunkt ligger} \\ T_{ABC}=\tfrac{1}{2}\cdot |AC|\cdot |BC| &= \tfrac{1}{2}\cdot h\cdot |AB| \\ h &= ... \end{align*}


Svar #3
07. oktober 2021 af Matematikpigen3 (Slettet)

#1

#0 Står linje h vinkelret på siden AB?

Ja


Skriv et svar til: Forklaring af undersøgelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.